Hidden

Fyra unika inredningsstilar i Kajplatsen

När du köper en bostad i Brf Kajplatsen får du just nu tillval för ett värde om 250 000 kronor. Du väljer själv vilka tillval som passar i ditt nya drömhem. Erbjudandet gäller aktuella bostäder till salu i Brf Kajplatsen och om du skriver på ett kontrakt senast 30 april 2024. Låt dig inspireras i vår inredningsväljare och se alla möjliga tillval. Vad drömmer du om, vacker fiskbensparkett eller integrerade vitvaror? 

Här kan du välja mellan fyra inredningsstilar, exklusiva för hemmen i just det här kvarteret. De lägger grunden till ett snyggt och personligt hem, och adderar elegans, lekfullhet och värme. Stilarna bildar en omsorgsfullt utarbetad helhet där material och detaljer harmoniserar väl med varandra, oavsett vilken designlinje du väljer. Välkommen att inspireras!

Utforska inredningsvalen här

 

Varm

Skapa en inbjudande och ombonad miljö i ditt hem med stilen Varm. Med beige toner på väggar, luckor i kök och badrum samt bänkskivor i sten får du en mysig och mjuk känsla i ditt hem. Addera gärna textiler i varma dova nyanser, naturliga material som trä, rotting och läder, metalltoner som mässing och koppar, organiska former och många varma ljuskällor så får du ett vackert hem i harmoni.

Sval

Sval är en ljus och avskalad stil med en kall grå bas där du själv sätter prägel på
hemmet med personliga detaljer. Vitt klassiskt kakel, sten i en kall elegant grå kulör och vitpigmenterad ek är exempel på inredning i stilen som ger ett svalt, lugnt och elegant intryck. Komplettera gärna den tidlösa inredningen med jordnära toner, ljusa träslag och naturlig ek för att skapa ett varsamt hem där det är enkelt att trivas länge.

Kulör Peach


Om du vill addera liv och energi till ditt hem ska du välja Kulör Peach. Samtidigt som stilen är vågad och uttrycksfull så är den vänlig och jordnära och skapar en ombonad miljö där det är enkelt att trivas. Den mellanmörka rosa-bruna tonen går att kombinera med en mängd kulörer samt varma trätoner, läder och grönska. Kika närmare på det fantastiska kaklet i badrummet som är vackert melerat.

Kulör Grön

Kulör Grön ger ditt hem massor av karaktär, värme, elegans. Grönt i inredning är lika tidlöst och klassiskt som trendigt. Kulören i köksluckor och badrumsinredning är en mellanmörk ton som kan beskrivas som närmast pistagegrön. Bänkskivan är djupgrön och kaklet är vackert melerat. Välj rosa, orange, aprikos och blått som accentfärger att matcha med.