Hidden

Välkommen!

Tisdagen den 22 augusti är det säljpremiär för bostadsrätterna i Kajplatsen i den framväxande stadsdelen Inre hamnen. Du har nu chansen att bli en av de första att köpa ditt drömhem i vårt eftertraktade kvarter. På säljpremiären får du ett stort urval bostäder att välja mellan.

Träffa oss i vår visningslokal
Vill du prata med oss på plats? Tisdagen den 22 augusti kl. 16:30
 finns vi tillgängliga i vårt visningshem på Kungsgatan 57 för att svara på alla dina frågor. Om du hellre vill ringa, så når du oss på nummer 0703-747440. Passa på att uppleva hur en nybyggd bostad från Skanska kan se ut. I vår bostadsväljare kan du göra en rundtur i husen och se hur solen rör sig över gården och balkongerna från vacker morgon till kvällens rosa himmel. Här kan du hitta just det hem som uppfyller dina drömmar. Du kan kika på planlösningar och inspireras av härliga bilder. Resan mot ditt nya hem börjar på tisdagen den 22 augusti. Och du, vi är med dig hela vägen!

1. Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan till Skanska, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just den bostad du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa en bostadsrätt i kvarteret.

2. Hitta din bostad i bostadsväljaren

Ta dig tid att gå igenom bostäderna i bostadsväljaren. Vilken bostad passar dig? Vill du ha en balkong med kvällssol eller morgonsol? Bor du helst högst upp i huset eller på gaveln mot den trevliga gatan? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val.

3. Gör din köpanmälan

Nu får du en ny chans att göra en köpanmälan. Anmälan till lägenheterna i Kajplatsen öppnar kl. 16:30 tisdag den 22 augusti. Det innebär att du anmäler ditt intresse för en eller flera bostäder som du vill köpa. Det är viktigt att du rangordnar och placerar den bostaden du är mest intresserad av först. Välj dina favoriter och skicka senast torsdag 24 augusti kl. 12:00.

4. Din mäklare går igenom köpanmälningar

När tiden för köpanmälan löper ut torsdag 24 augusti kl. 12:00 stänger din mäklare möjligheten att anmäla köpintresset för bostadsrätterna. Då börjar mäklaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

5. Din mäklare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din mäklare. Då får du chansen att välja den bostad som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

6. Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen tid för att skriva kontrakt. Förhandsavtalet är det första bindande kontraktet du skriver och det ger dig rätt att köpa din bostad. I samband med tecknandet betalar du 2,5% av köpesumman.

Stort grattis till din nya bostad i Kajplatsen!

Se filmen om Kajplatsen och hur köpprocessen går till

En extra trygghet utan kostnad när du vill flytta

Vårt skräddarsydda trygghetspaket Skanska GodAffär™ ingår alltid utan extra kostnad när du köper en bostad från oss. Den skyddar dig mot dubbla boendekostnader i 12 månader efter tillträde. Du får dessutom ett tillträdesskydd, kampanjgaranti och en begränsning av dina kostnader vid sjukdom eller arbetslöshet före tillträde.

Har du några frågor? Kontakta mig!

  • Henrik Johanson

    Reg mäklare, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling