Villa 7 rok, 149,5 kvm

Planlösning från Öjersjö Hagar, Partille, 38
1 / 2 - Planlösning från Öjersjö Hagar, Partille, 38
Situationsplan från Öjersjö Hagar, Partille, 38
2 / 2 - Situationsplan från Öjersjö Hagar, Partille, 38
Planlösning från Öjersjö Hagar, Partille, 38
Situationsplan från Öjersjö Hagar, Partille, 38

I den här trevliga och välplanerade villan ryms både vardagsbestyr och middagar när vännerna kommer förbi. Här njuter du livet med en härlig trädgård och stor altan, två badrum, tvättstuga och carport samt chansen att anpassa planlösningen efter dina behov. Välkommen in!

Kom in i den inbjudande entrén med ett praktiskt klinkergolv och plats för avhängning samt en rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring. Här finns även en extra garderob placerad under trappan. Från hallen når du ett av de två badrummen med dusch och fönster som släpper in dagsljus.

På entrévåningen ger köket gott om plats för både matlagning, middagar och umgänge. Det trevliga vinkelköket med bardel bjuder även på extra arbetsyta och ett stort fönster över diskbänken fyller rummet med ljus. Köket smälter samman med den sociala vardagsrumsdelen som har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren. Föredrar du att lägga till en vägg och få ett extra rum på entrévåningen så kan du välja det som tillval.

Utanför breder den stora altanen ut sig och blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Med sina 23 kvadratmeter blir den en given favoritplats för umgänge och härliga middagar med familj och vänner.

Intill köket ligger den rymliga tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och en smidig ho med ett litet fönster ovanför. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Tvättstugan har även en egen groventré vilket kan vara en stor fördel när ni kommer hem och barnens blöta och smutsiga ytterkläder ska tas om hand.

Från hallen når du den mysiga övervåningen med ett socialt allrum i mitten. Här ligger hemmets fyra sovrum samt ett extra badrum med fönster och dusch, vilket underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig iordning samtidigt. Vill du byta duschen mot ett badkar? Då kan du välja det som tillval.

Samtliga sovrum har ett fint ljusinsläpp och tre av dem har garderober för förvaring. Det största sovrummet har en klädkammare med linneskåp. Här har du möjlighet att ta bort ett av sovrummen och få ett större allrum istället om det passar ditt liv bättre.

Utanför huset har du tillgång till en smidig carport samt ett smart kallförråd för trädgårdsredskap eller leksaker. Här har du även möjligheten att välja en laddstolpe för elbil som tillval.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 149,5 kvm
Tomtarea 509 kvm
Antal rum 7
Nummer 38
Typ av bostad Villa
Boendeform Äganderätt

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Skanska Bostad i sociala medier