Hur vill du inreda ditt hem?

Inredning är lika roligt som svårt. I ditt hem ska du leva och trivas i länge, samtidigt som du vill ha en hemtrevlig känsla där din egen stil får utrymme. I Öjersjö Hagar är grunden stilren med vita väggar som är enkla att inreda kring. Originalsortimentet är avskalat och nordiskt och utgör en perfekt grund för att inreda personligt. Vill du sätta en egen prägel på ditt hus så har vi ett inredningssortiment med en stor variation av tillval som kakel, bänkskivor, köksluckor, beslag och vitvaror som du kan välja bland.

Att få ihop alla tillval till en fin helhet är inte så enkelt. Till dig som flyttar in i Öjersjö Hagar har vi därför skapat tre inredningspaket. Vi kallar paketen för Granit, Hav och Sand och vi hoppas att de ska hjälpa dig en bit på vägen när du gör dina val. Paketen kombinerar material, kulörer och detaljer som passar fint ihop och ger en snygg helhet. I vårt sortiment finns självklart mycket mer att välja bland än just tillvalen i de här paketen.

Paketen har tre olika prisklasser och utgår från både kostnadsfria tillval som ingår och tillval som utgör extra kostnader. Väljer du paketet Granit så ingår det i priset för ditt hem. Hav innebär en extra kostnad och Sand är det mest exklusiva av de tre paketen. Prata med din säljare för mer information kring inredningsval och priser. Vi hoppas att du kommer att trivas i ditt nya hem.

Längst ned på sidan hittar du en länk till vår inredningsväljare. Testa dig gärna fram för att upptäcka vilka olika kombinationer som passar just dig.

Granit


Grått kök med vitt kakel Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska

Vårt inredningspaket Granit innehåller bland annat mörkgrå luckor, rostfria vitvaror, vitt matt kakel och vit bänkskiva i laminat.

Kostnadsfritt.

Hav


Mörkblått kök med dörr mot uteplats Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska

Vårt inredningspaket Hav har mörkblå köksluckor med svarta handtag. Här får du bland annat ett matt vitt kakel i halvstensförband med en kontrasterande mörk fog. Vitvarorna är rostfria förutom diskmaskinen, den är integrerad och smälter in i resten av inredningen. I paketet ingår även uppgraderingar för ditt badrum med bland annat mer exklusivare duschblandare, handdukstork samt grått kakel och klinker av granitkeramik. I alla rum för du dessutom ett vitpigmenterat ekgolv.

Kostnad ca: 90 000 kr

Sand


Beige kök med dörr till altan Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska

Vårt mest exklusiva inredningspaket kallar vi för Sand. Köksluckorna har en beige kulör, med kontrasterande svarta handtag. Både bänkskivan och stänkskyddet är av kvartskomposit, som tål det mesta. Kyl, frys och diskmaskin är integrerade och passar perfekt med resten av luckorna. Ugn med ångfunktion och en uppgraderad häll med flexibla induktionsytor är en dröm för dig som gillar att laga mat. Badrummen är klädda med vitgrå och grå terrasso med mellangrå fogar. Du får också massiva dörrar som dämpar ljudet bättre. I hela huset ligger ett 1-stavsgolv av vitpgimenterad ek. Och en hel del mer…

Kostnad ca: 345 000 kr

Testa vår inredningsväljare


Det finns så klart mycket mer att välja än paketen som presenteras ovan och du kan kombinera dem precis som du vill. Vårt sortiment är brett och vi tror du kan hitta något som passar just dig. Vad vill du ha för färg på väggarna? Vilket golv? Kanske ett badkar på övervåningen? I vår inredningsväljare kan du se exakt vad varje paket innehåller och har möjlighet att prova alla de tillval som erbjuds i Öjersjö Hagar. 

Efter att du har tecknat förhandsavtal kommer du att kontaktas av en av vår kundansvariga som hjälper dig att komma igång med dina inredningsval. Titta igenom valen och fundera över dina favoriter i lugn och ro. Se inredningsvalen och inred ditt hem online.

Med reservation för mindre ändringar.