Öjersjö Hagar Partille

Barnens grönaste gata i Öjersjö

I populära Öjersjö intill Stora Kåsjön växer Öjersjö Hagar fram. Vi bygger villor och parhus med stort fokus på hållbarhet. De är utrustade med bland annat solceller på taken och är alla märkta med Svanen. Flera av parhusen är dessutom klimatneutrala. När du och din familj flyttar in här kan ni vara säkra på att ni minskar ert klimatavtryck och bidrar till en mer hållbar framtid.

Barnens grönaste gata i Öjersjö
Livet i Öjersjö Hagar blir en dröm för barnfamiljen. I grannhusen kommer kompisar att flytta in och de lugna gatorna blir perfekt att lära sig att cykla på. I omgivningarna finns både lekplatser och gröna skogspartier och berghällar. Här kommer bara fantasin att sätta stopp för lekarna. Bussresan in till Korsvägen tar bara 20 minuter. Att leva här, i ett nybyggt och renoveringsfritt hem kommer att ge dig tid över till famljen, vännerna och det du gillar i livet.

Både parhusen och villorna får öppen social planlösning, altan med trevlig pergola och bästa solläge, egen gräsmatta, carport och kallförråd. Eftersom husen kommer att ha ovanligt stort fokus på hållbarhet ställs det hårda krav på energiförbrukningen och på produktionen, flera av husen blir till och med klimatneutrala. Några exemel på det är att samtliga hus byggs med giftfria material, att varje hus får en solcellsanläggning på taket, din carport får sedumtak och om du vill kan du välja till en egen laddstolpe till din elbil vid din carport. Familjens hållbara framtid börjar i Öjersjö Hagar!

Fakta om projektet

Pris 7 950 000 - 9 995 000 kr
Hem till salu 2 av 42
Typ av bostad Parhus, Villor
Antal rum 5 - 7 rum
Boarea 126,5 - 149,5 kvm
Tomtarea 281 - 546 kvm
Säljstart försäljning pågår
Inflyttning 2023

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Hitta ditt nya hem i Öjersjö Hagar


Se intervjun med vår projektutvecklare Sophie


Miljö och hållbarhet


Solceller Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska

När du fyttar in i en villa eller ett parhus i Öjersjö Hagar kan du vara säker på att du bidrar till en mer hållbar framtid. Här har vi ställt ännu högre krav på både energiförbrukning och produktion än vad Svanenmärkta hus har. Materialen är valda med hänsyn till miljön och inomhusklimatet är hälsosammare än i många andra hem. I Öjersjö Hagar kan du och din familj bo med gott grönt samvete.

Läs mer om vårt miljötänk och klimatneutrala hem i Öjersjö Hagar

Inredning i Öjersjö Hagar


Inredning Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska

Vårt sortiment är brett och vi tror du kan hitta något som passar just dig. Vad vill du ha för färg på väggarna? Vilket golv? Kanske ett badkar på övervåningen? I vår inredningsväljare kan du se exakt vad våra tre inredningspaket innehåller och har möjlighet att prova alla de tillval som erbjuds i Öjersjö Hagar. Läs mer om våra tre paket och kika på inredningsväljaren.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier