Barnens grönaste gata i Öjersjö

I populära Öjersjö intill Stora Kåsjön växer Öjersjö Hagar fram. Vi planerar för nybyggda villor och parhus med stort fokus på hållbarhet, som höga krav på produktion och energiförbrukning till exempel. När du flyttar in här kan du vara säker på att du bidrar till en mer hållbar, hälsosam och bättre värld för dina barn att växa upp i.

Livet i Öjersjö Hagar blir en dröm för barnfamiljen. I grannhusen kommer kompisar att flytta in och de lugna gatorna blir perfekt att lära sig att cykla på. I omgivningarna finns både lekplatser och gröna skogspartier och berghällar. Här kommer bara fantasin att sätta stopp för lekarna. I området planeras flera förskolor och skolor, och bussresan in till Korsvägen tar bara 15 minuter. Att leva här, i ett nybyggt och renoveringsfritt hem kommer att ge dig tid över till famljen, vännerna och det du gillar i livet.

Både parhusen och villorna får öppen social planlösning, altan med trevlig pergola och bästa solläge, egen gräsmatta, carport och kallförråd. Eftersom husen kommer att ha ovanligt stort fokus på hållbarhet (flera av dem blir till och med klimatneutrala) ställs det hårda krav på energiförbrukningen och på produktionen. Några exemel på det är att samtliga hus byggs med giftfria material, att varje hus får en solcellsanläggning på taket, din carport får sedumtak och om du vill kan du välja till en egen laddstolpe till din elbil invid din parkering. Familjens hållbara framtid börjar i Öjersjö Hagar!

Fakta om projektet

Typ av bostad: Parhus, Villor
Boarea: 125-149 kvm
Säljstart: Planeras 2021

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för något av våra kvarter, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Miljö


När du fyttar in i en villa eller ett parhus i Öjersjö Hagar kan du vara säker på att du bidrar till en mer hållbar framtid. Här är hemmen vad vi kallar för mörkgröna – bostäder med högre ställda krav på både energiförbrukning och produktion än vad Svanenmärkta hus har. Materialen är valda med hänsyn till miljön och inomhusklimatet är hälsosammare än i många andra hem. I Öjersjö Hagar kan du och din familj bo med gott grönt samvete.

Läs mer om vårt miljötänk i Öjersjö Hagar >>

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Öjersjö blir ett naturnära bostadsområde

Närområde

En enklare vardag

I Öjersjö centrum finns det mesta du behöver för att vardagen ska vara så smidig som möjligt. Här hittar du bland annat en matbutik, frisör, öppen förskola och distriktssköterska. Partille centrum med en stor mataffär och köpcentrumet Allum med över 100 olika butiker inklusive de största kedjorna ligger bara 10 minuter bort med bil. Här kan du uträtta alla dina ärenden utan att behöva åka in till Göteborg. Öjersjö är barnens område. Här finns flera förskolor varav en montissoriskola, två grundskolor med åk F-9. Gymnasier finns i både Partille och Mölnlycke.

Gröna omgivningar

Öjersjö ligger intill Knipeflågsbergens naturreservat som i sin tur gränsar till Delsjöområdets naturreservat. Här har du bokstavligt naturen in på knuten och kan enkelt njuta av fina promenadstigar, ett rikt djurliv och utmanande terränglöpning. Delsjöområdet har många fina utflyktsmål för familjen, som mysiga cafét Sjölyckan och barnvänliga badvikar. När du bor i Öjersjö Hagar kan du enkelt haka på den vackra Vildmarksleden som tar dig till Skatås åt ett håll och till Härkeshult åt ett annat.

Morgondopp, middagsdopp och kvällsdopp

En kort promenad hemifrån ligger Kåssjöns badplatser och bryggor. Hit kan du ta dig i morgonrock för ett tidigt dopp eller spendera en solig söndag med barnen. Sjön en populär fiskesjö och här syns ofta kajaker skjuta genom det stilla vattnet.

En aktiv livsstil i Öjersjö

Du som gillar att röra på dig kommer att trivas i Öjersjö. Dessutom får dina barn en mängd alternativ om de också tillhör den aktiva typen. Förutom alla spår i den närliggande naturen för löpning, längdskidåkning och promenader finns ett rikt utbud av fritidssaktiviteter. Här hittar du allt i från Partille golfklubbs omväxlande bana med en trevlig golfrestaurang till fotbollsplanerna där Öjersjö IF tränar. Inom kommunen finns även ridhus, ishall och friidtrottshall.

Kommunikationer

I Öjersjö får du det bästa av två världar. Trots att du har naturen in på knuten så tar du dig in till Göteborg på 10-15 minuter med bil eller buss via riksväg 40. Öjersjö trafikeras av flera busslinjer till centrala Göteborg och Partille centrum. För dig som reser i arbetet så ligger Landvetter flygplats på ett bekvämt avstånd, bara 10 minuter med bil hemifrån.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om kvarteret

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Johan på Gårdas gata 5
405 18 Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: