Välkommen på virtuell rundvandring i Öjersjö Hagar

Ta en virtuell rundvandring i några av våra olika hustyper. Här nedan hittar du rundvandringar i två av våra parhus samt en fristående villa.

Parhus med altan på baksidan


Välkommen till ett trevligt parhus på 126,5 kvadrat. Det här huset finns i fyra olika utföranden, ett som i rundvandringen här, ett annat som rundvandringen ytterligare ett steg ned: Parhus med altan på framsidan. Samt båda typerna i spegelvända varianter.

Entrén har ett praktiskt klinkergolv och leder in till ett av hemmets två badrum. Det öppna kombinerade köket och vardagrummet passar lika bra för fredagsmys med familjen som för kalas och middagar med vänner. Köket går i vinkel och den trevliga bardelen lämpar sig för såväl läxläsning som för att duka upp smårätter vid. Den praktiska tvättstugan är fullt utrustad och smart placerad innanför köket. Under sommaren förlängs husets sociala delar med den trevliga altanen med utgång från vardagsrummet alternativt från köket beroende på vilket hus du väljer. 

Övervåningen är familjens mer privata del av hemmet. De två mindre sovrummen har förvaring i varsin garderob och det större har plats för kläder, skor och sportprylar i en klädkammare. Allrummet är en perfekt plats för barnen att se en film med kompisar medan ni vuxna umgås därnere.

Parhus med altan på framsidan


Här ser du den andra typen av planlösning som finns för våra parhus. I denna variant ligger altanen på framsidan, med smidig utgång direkt från köket.

Fristående villa med vardagsrum på övervåningen


Kliv in i en öppen och ljus villa på 149,5 härliga kvadrat. Det här huset finns i flera varianter samt spegelvända versioner av varje. För att du ska hitta ett hem perfekt för din familj så finns också alternativa planlösningar till dessa att välja.

Hemmets entré har plats för ytterkläder i en skjutdörrsgarderob och här hittar du ett av hemmets två badrum. Det här är ett riktigt drömhus för familjen som gärna bjuder hem vänner och nya grannar på brunch eller middag. Det öppna köket och vardagsrummet har plats för både soffgrupp och stor matplats, och vinkelköket är perfekt för dig som älskar att laga mat. Bardelen är en utmärkt plats för alltifrån dagens första kopp kaffe till fredagstapas. Innanför köket hittar du en stor praktisk och fullt utrustad tvättstuga. Den stora altanen har ett trevligt trädäck och har gott om plats att inreda med en sittgrupp, solstolar och massor av krukor. Här kommer du att njuta många sköna dagar och mysiga kvällar under somrarna. 

Om nedervåningen är familjens sociala nav är övervåningen en mer privat plats. I soffan i allrummet får alla stora och små plats under en mysig filmkväll, men om ni hellre föredrar ytterligare ett sovrum finns möjlighet till ett mindre allrum. Välj hus efter vad som passar din familj bäst. Det större sovrummet har gott om förvaring i en klädkammare och de två mindre har plats för kläder i varsin garderob.