Upptäck en ny sida av Sollentuna

Nu planerar vi för nya kvarter på det gamla mässområdet i Sollentuna. Här kan du leva ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med allt du behöver utanför porten. Alltid nära till vänner, service och bra kommunikationer.

Säljstart: 2020
Inflyttning: Inte fastställt

Välkommen till en ny del av Sollentuna!
Det är spännande tider i det gamla mässkvarteret i Sollentuna. Det här är en milstolpe som både signalerar slutet på en betydelsefull verksamhet, och öppnar upp för nya möjligheter i framtiden. Äntligen ska detta bli en färgstark plats för människor att trivas på. Här ska bostäder, kontor, butiker, restauranger, parker och torg mötas i en miljö som ska sjuda av liv både dagtid och kvällstid. Med bra kommunikationer, gång- och cykelvägar i området tar du dig enkelt till och från Stockholms City och grönområden i närheten. Våra planerade kvarter ska utformas för att skapa gröna, tysta och skyddade gårdar där du som flyttar in ska kunna ta en skön paus från småstadslivet utanför. Att bo i ett nybyggt hem innebär friheten att äta brunch på cafét på torget eller springa längs Edsviken istället för att renovera under helgerna.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljönsvanenmarkt-logo
Våra hem är Svanenmärkta och att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl ditt intresse idag!
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först vid säljpremiären. Anmäl ditt intresse redan idag så får du automatiskt en köplats hos oss och vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteren i Tureberg

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Warfvinges väg 25
   112 74 Stockholm
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: