Tureberg Sollentuna

Upptäck en ny sida av Sollentuna

Nu planerar vi för nya kvarter på det gamla mässområdet i Sollentuna. Här kan du leva ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med allt du behöver utanför porten. Alltid nära till vänner, service och bra kommunikationer.

Välkommen till en ny del av Sollentuna!
Det är spännande tider i det gamla mässkvarteret i Sollentuna. Det här är en milstolpe som både signalerar slutet på en betydelsefull verksamhet, och öppnar upp för nya möjligheter i framtiden. Äntligen ska detta bli en färgstark plats för människor att trivas på. Här ska bostäder, kontor, butiker, restauranger, parker och torg mötas i en miljö som ska sjuda av liv både dagtid och kvällstid. Med bra kommunikationer, gång- och cykelvägar i området tar du dig enkelt till och från Stockholms City och grönområden i närheten.

Våra planerade kvarter ska utformas för att skapa gröna, tysta och skyddade gårdar där du som flyttar in ska kunna ta en skön paus från småstadslivet utanför. Att bo i ett nybyggt hem innebär friheten att äta brunch på cafét på torget eller springa längs Edsviken istället för att renovera under helgerna.

Fakta om projektet

Typ av bostad Lägenheter
Säljstart Planerad 2023
Inflyttning Inte fastställt

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier