Kaprifolen Solna, Järvastaden

Parkliv i Järvastaden

På ett centralt läge i populära Järvastaden mittemot en kvarterspark växer Kaprifolen fram. Här hittar du hem med öppna sociala sällskapsytor, bra förvaring och balkonger, uteplatser eller terrasser. Njut av det bekymmersfria livet här i ett nybyggt hem i ett område som ofta kallas för barnens stadsdel.

Omtyckta Järvastaden fortsätter att växa för varje dag och många trivs här just för att det är nära till natur och fritid, samtidigt som det är enkelt att ta sig till jobbet i stan. Snart kommer ett nytt tillskott med lägenheter i Kaprifolen, där vi skapar hus som omringar en härlig gemensam gård. Läget är ett av de bästa i området med bekvämt gångavstånd till det mesta du behöver i vardagen. Som exempel finns busshållplatsen alldeles runt knuten och en ICA Nära bara 200 meter bort. Kvarteret kommer dessutom att ligga precis intill en kvarterspark.

I Kaprifolen skapar vi hem för alla behov, med extra fokus på sociala och yteffektiva umgängesytor där familj och vänner får rum. Våra välplanerade ettor och tvåor passar det lilla hushållet, medan det finns plats för hela familjen i våra större lägenheter. Lägenheterna har bra förvaring och balkonger, terrasser eller uteplatser. Under hela kvarteret finns parkering i garage, vilket lämnar den gröna innergården öppen för lek, avkoppling och mysiga mötesplatser.

Svanenmärkt för dig och miljön!
SvanenmärketI detta kvarter kan du svana* ditt nya hem från Skanska. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Läs mer här.
*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

En trygg affär
Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

En tryggare bostadsrättsförening
Genom att ge insyn i bostadsrättsföreningars ekonomi, nyckeltal och tydliga avtal så gynnar Trygg BRF dig som bostadsköpare men också seriösa bostadsproducenter, kreditgivare och samhället. Kvalitetsmärkningen Trygg BRF utgår från tre områden: ekonomi, långsiktighet och trygghet och är ett initiativ som Skanska står bakom.

Fakta om projektet

Pris 2 100 000 - 7 100 000 kr
Hem till salu 15 av 36
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 5 rum
Boarea 33,5 - 122 kvm
Månadsavgift 2 295 - 6 490 kr
Säljstart försäljning pågår
Inflyttning från våren 2024

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Bostadsväljaren


Hitta din nya bostad med Bostadsväljaren

Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på en virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden, ctrl + scrolla för att zooma in eller ut  och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Övriga bostäder säljs i en senare etapp. Använd gärna filter funktionen för att se bara de lediga bostäderna. Klickar du på sol ikonen ser du även hur solen rör sig över just den lägenheten du är intresserad av.

Informationsbroschyr om Kaprifolen


Välkommen till Kaprifolen!

Vill du bo i ett barnvänligt kvarter med parker och gröna ytor precis runt hörnet? Vill du också ha nära storstadslivet med restaurangbesök,
kaffe i solen och shopping? Då är Kaprifolen helt rätt för dig. Detta är ett kvarter som ger dig det bästa av två världar. Här hittar du ljusa lägenheter
med balkong, uteplats eller terrass. Läs mer om Kaprifolen i broschyren här.

Se alla bilder


I Kaprifolen kommer du att hitta allt från smarta ettor till härliga sexor med generösa ytor och stora terrasser. Gemensamt för hemmen är att de har plats för din familj och dina vänner till vardag och helg! Se alla bilder här.

Kaprifolen är Svanenmärkt


Kaprifolen blir ett Svanenmärkthus, vilket innebär att huset har lägre energianvändning och alla material är noggrant utvalda för att minska klimatpåverkan. Det är bra både för miljön och för föreningens ekonomi. Läs mer här.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!