Kaprifolen Solna, Järvastaden

Parkliv i Järvastaden

På ett centralt läge i populära Järvastaden mittemot en kvarterspark växer Kaprifolen fram. Här hittar du bostäder med öppna sociala sällskapsytor, bra förvaring och balkonger, uteplatser eller terrasser. Njut av det bekymmersfria livet i en nybyggd bostad i ett område som ofta kallas för barnens stadsdel.

Välkommen till Järvastaden
Omtyckta Järvastaden fortsätter att växa för varje dag och många trivs här just för att det är nära till natur och fritid, samtidigt som det är enkelt att ta sig till jobbet i stan. Snart kommer ett nytt tillskott med lägenheter i Kaprifolen, där vi skapar hus som omringar en härlig gemensam gård. Läget är ett av de bästa i området med bekvämt gångavstånd till det mesta du behöver i vardagen. Som exempel finns busshållplatsen alldeles runt knuten och en ICA Nära bara 200 meter bort. Kvarteret kommer dessutom att ligga precis intill en kvarterspark.

I Kaprifolen skapar vi bostäder för alla behov, med extra fokus på sociala och yteffektiva umgängesytor där familj och vänner får rum. Våra välplanerade ettor och tvåor passar det lilla hushållet, medan det finns plats för hela familjen i våra större lägenheter. Lägenheterna har bra förvaring och balkonger, terrasser eller uteplatser. Under hela kvarteret finns parkering i garage, vilket lämnar den gröna innergården öppen för lek, avkoppling och mysiga mötesplatser.

Fakta om projektet

Pris 2 100 000 - 7 600 000 kr
Bostäder till salu 48 av 71
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 5 rum
Boarea 33 - 122 kvm
Månadsavgift 2 295 - 7 090 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning från våren 2024

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Bostadsväljaren


Hitta din nya bostad med Bostadsväljaren

Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på en virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden, ctrl + scrolla för att zooma in eller ut  och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Övriga bostäder säljs i en senare etapp. Använd gärna filter funktionen för att se bara de lediga bostäderna. Klickar du på sol ikonen ser du även hur solen rör sig över just den lägenheten du är intresserad av.

Informationsbroschyr om Kaprifolen


Välkommen till Kaprifolen!

Vill du bo i ett barnvänligt kvarter med parker och gröna ytor precis runt hörnet? Vill du också ha nära storstadslivet med restaurangbesök,
kaffe i solen och shopping? Då är Kaprifolen helt rätt för dig. Detta är ett kvarter som ger dig det bästa av två världar. Här hittar du ljusa lägenheter
med balkong, uteplats eller terrass. Läs mer om Kaprifolen i broschyren här.

Se alla bilder


I Kaprifolen kommer du att hitta allt från smarta ettor till härliga sexor med generösa ytor och stora terrasser. Gemensamt för hemmen är att de har plats för din familj och dina vänner till vardag och helg! Se alla bilder här.

Kaprifolen är Svanenmärkt


Kaprifolen blir ett Svanenmärkthus, vilket innebär att huset har lägre energianvändning och alla material är noggrant utvalda för att minska klimatpåverkan. Det är bra både för miljön och för föreningens ekonomi. Läs mer här.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!