Lägenhet 2 rok, 41,5 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 5-1602
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 5-1602
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 5-1602
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 5-1602
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 5-1602
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 5-1602

I den här ljusa tvåan är det lätt att njuta lite extra av livet. På den vidsträckta terrassen mot den mysiga gården finns gott om plats för middagar och umgänge under sommarhalvåret. Den öppna planlösningen gör hemmet stort och luftigt. Samtidigt underlättas vardagen av kombimaskin och extra bra förvaring.

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob och ingången till hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin som underlättar vardagslivet. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du göra det som tillval.

Hallen öppnar upp sig mot hemmets sociala ytor som badar i ljus från de stora fönstren. Den öppna planlösningen gör att vardagsrummet smälter samman med kök och den stora terrassen utanför, som blir ett extra rum under sommarhalvåret. Som gjord för sköna stunder med familj och vänner.

Sovrummet ligger avskilt längst in i hemmet. Det luftiga rummet får ett härligt ljusinsläpp från fönstret, med utsikt mot den mysiga gården. De stora och rymliga skjutdörrsgarderoberna ger plats för en hel del skor och kläder. Här finns även ett linneskåp och städskåp för smart förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 300 000 kr
Månadsavgift 2 908 kr
Boarea 41,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 6
Nummer 5-1602
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Räkna på kostnaden för ditt nya boende