Lägenhet 4 rok, 93 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1005
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1005
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1005
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1005
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1005
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1005

Välkommen till denna sociala fyra på entrévåningen med fönster i två väderstreck. Här ryms både små och stora middagar när vännerna kommer förbi samtidigt som dubbla badrum och plats för hemmakontor underlättar vardagen. Dessutom kan du välja bort ett sovrum för ett ännu större vardagsrum.

När du kommer in möts du av en ljus och luftig entré med plats för avhängning. Här finns även rymliga garderober för förvaring av skor och ytterkläder samt ett praktiskt städskåp. Från entrén når du också hemmets två helkaklade badrum.

Båda badrummen är utrustade med dusch vilket underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det ena har dessutom tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Rummet har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat. I rummet finns dessutom en perfekt plats för hemmakontor för dig som vill kunna arbeta bekvämt hemifrån.

De tre sovrummen hittar du i hemmets andra del. Det största har en smidig skjutdörrsgarderob, linneskåp och ett riktigt fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. De två lite mindre har varsin garderob för förvaring och kan med fördel inredas som trivsamma hemmakontor om det passar dig bättre. Vill du ta bort ett sovrum till förmån för ett större vardagsrum? Då kan du välja till det med.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 5 500 000 kr
Månadsavgift 5 584 kr
Boarea 93 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 0
Nummer 6-1005
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Räkna på kostnaden för ditt nya boende