Lägenhet 1 rok, 33 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1006
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1006
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1006
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1006
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1006
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1006

Denna välplanerade etta på entrévåningen har ett fint ljusinsläpp från fönster i sydvästläge. Här sover du gott i en rymlig sovalkov samtidigt som kombimaskinen i badrummet underlättar vardagslivet. I köket finns diskmaskin, inbyggd mikro och gott om plats för matlagning när vännerna kommer förbi. Välkommen in!

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Direkt till vänster hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du göra det som tillval.

Hallen öppnar upp sig mot köket som smälter samman med vardagsrummet och den rymliga sovalkoven som har ett linneskåp för förvaring. Vill du skilja sovdelen ännu mer från resten av hemmet så kan du välja till en glasvägg med skjutdörr som tillval. Köket är utrustat med både mikro och diskmaskin och hela rummet får ett härligt ljusinsläpp från stora fönster i sydvästläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 100 000 kr
Månadsavgift 2 468 kr
Boarea 33 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1
Nummer 6-1006
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Räkna på kostnaden för ditt nya boende