Lägenhet 5 rok, 114 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1602
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1602
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1602
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1602
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1602
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1602

Högst upp i huset hittar du denna generösa femma med en terrass på 45,5 kvadratmeter i två väderstreck. Här njuter du av ett fantastiskt ljusinsläpp, öppna sociala ytor med plats för stora middagar, dubbla badrum och bra förvaring. Välkommen upp!

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Från entrén når du även en garderob för förvaring, ett praktiskt städskåp samt ingångarna till hemmets två helkaklade badrum.

Båda badrummen är utrustade med dusch vilket underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det större har dessutom tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval.

Det fyra sovrummen har alla ett fint ljusinsläpp. Det största har en lång skjutdörrsgarderob med linneskåp som rymmer en hel del skor och kläder, och en egen utgång mot terrassen. De tre lite mindre sovrummen har också garderober för förvaring och kan med fördel inredas till bekväma hemmakontor om det passar dig bättre. Ett av sovrummen har dessutom en egen terrass ut mot den mysiga gården.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Rummet badar i ljus från stora fönster i två väderstreck och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Bardisken blir en perfekt serveringsyta samtidigt som vinkelköket ger extra plats när du lagar mat.

Utanför breder den vidsträckta terrassen ut sig i två väderstreck och blir en given favoritplats för middagar och umgänge under sommarhalvåret. På 45,5 kvadratmeter är det bara fantasin som sätter gränserna. Längst bort i ena änden hittar du ett praktiskt förråd för dynor och annat du vill stuva undan när det inte används.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 114 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 6
Nummer 6-1602
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2024

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30