Lägenhet 1 rok, 40,5 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 7-0901
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 7-0901
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 7-0901
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 7-0901
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 7-0901
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 7-0901

I den här sociala ettan njuter du av en stor uteplats mot gården, med gott om plats för middagar när vännerna kommer förbi. Den halvöppna planlösningen rymmer både matlagning och helgfirande i gott sällskap. Samtidigt underlättas vardagen av bra förvaring, kombimaskin i badrummet, inbyggd mikro och diskmaskin.

När du kommer in möts du av en stor och ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en lång och rymlig skjutdörrsgarderob, ett linneskåp samt ett praktiskt städskåp. Från entrén når du också hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du göra det som tillval.

Hallen öppnar upp sig mot vardagsrummet som smälter samman med kök och sovdel. Det luftiga rummet får ett härligt ljusinsläpp från stora fönster mot gården och planteringsytan utanför. Vinkelköket ger extra arbetsyta när du lagar mat och är utrustat med både inbyggd mikro och diskmaskin. Utanför breder den trevliga uteplatsen ut sig och blir en given favoritplats under sommarhalvåret, med gott om plats för mysiga middagar med familj och vänner.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 500 000 kr
Månadsavgift 2 627 kr
Boarea 40,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0
Nummer 7-0901
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Räkna på kostnaden för ditt nya boende