Lägenhet 6 rok, 139 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 7-1601
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 7-1601
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 7-1601
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 7-1601
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 7-1601
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 7-1601

Välkommen upp till denna generösa takvåning med en vidsträckt terrass i två väderstreck. Här njuter du av ett fantastiskt ljusinsläpp och en öppen planlösning med utrymme för riktigt stora middagar. Dessutom har du tillgång till dubbla badrum, plats för hemmakontor och riktigt bra förvaring.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring samt ett praktiskt städskåp. På den vänstra sidan av hallen hittar du tre av hemmets fem sovrum.

Det största sovrummet har en lång och rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp. Här får du plats med en hel del skor och kläder. Dessutom har du en egen utgång mot den stora terrassen. De två lite mindre sovrummen intill har ett rikligt ljusinsläpp och varsin garderob för förvaring. Här du möjlighet att välja bort en vägg och få ett större rum istället för två, om det passar ditt liv bättre.

Till höger om entrénnår du hemmets två helkaklade badrum. Båda är utrustade med dusch vilket underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det större har även tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval.

Utanför badrummen finns ytterligare en garderob samt ett praktiskt städskåp och lite längre in, de två resterande sovrummen. Det ena har en rymlig klädkammare med fönster som släpper in dagsljus. Både detta och sovrummen kan med fördel inredas som hemmakontor för dig som vill kunna jobba bekvämt hemifrån.

Det återstående sovrummet har egen garderob och utgång till en privat terrass. Med sitt lugna läge mot den mysiga gården blir den snabbt en favoritplats för avkoppling under fina dagar.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Rummet badar i ljus från fönster i två väderstreck och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Bardisken blir en perfekt serveringsyta samtidigt som vinkelköket ger extra plats när du lagar mat.

Utanför breder den imponerande terrassen ut sig längs med fasaden i två väderstreck, som gjord för aktiviteter, middagar och festliga tillställningar under sommarhalvåret. I ena änden finns även ett praktiskt förråd för dynor och annat du vill stuva undan när det inte används. På 52,5 kvadratmeter är det bara fantasin som sätter gränserna.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 139 kvm
Antal rum 6
Våningsplan 6
Nummer 7-1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2024

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30