Lägenhet 3 rok, 93,5 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1001
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1001
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1001
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1001
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1001
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1001

I den här ljusa och rymliga trean på entrévåningen finns plats för allt det bästa i livet. Här har du tillgång till en generös uteplats mot den mysiga gården som blir en given favoritplats under sommarmånaderna. Dessutom underlättas vardagen av dubbla badrum och riktigt bra förvaring.

När du kommer in möts du av en luftig entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring samt ett praktiskt städskåp.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Rummet har ett fint ljusinsläpp från de stora fönstren och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för flera gäster. Samtidigt ger det praktiska vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat.

Utanför breder den generösa uteplatsen ut sig mot den mysiga gården. Den blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret och en perfekt plats för middagar och umgänge när vännerna kommer förbi.

Vid köksdelen hittar du ett av de två helkaklade badrummen. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval.

I anslutning till entrén hittar du det andra badrummet. Även det är utrustat med dusch vilket underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt. I närheten hittar du också de ljusa och härliga sovrummen som båda har utsikt mot den lugna gården.

Det största sovrummet har rymliga skjutdörrsgarderober med plats för en hel del skor och kläder samt ett linneskåp. Här finns även en utgång mot den härliga uteplatsen. Det mindre sovrummet har en egen garderob för förvaring och passar även perfekt som hemmakontor när du vill jobba bekvämt hemifrån.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 5 300 000 kr
Månadsavgift 5 610 kr
Boarea 93,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0
Nummer 8-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Räkna på kostnaden för ditt nya boende