Lägenhet 4 rok, 105 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1101
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1101
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1101
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1101
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1101
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1101

I den här rymliga och sociala fyran fylls hemmet av ljus från stora fönster. Den trevliga balkongen mot gården blir en given favoritplats för middagar med vänner. Samtidigt underlättas vardagen av dubbla badrum och bra förvaring. Välkommen in!

När du kommer in möts du av en luftig entré med plats för avhängning. Lite längre in finns även en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring av skor och ytterkläder, ett praktiskt städskåp och det mindre av hemmets två helkaklade badrum. Båda är utrustade med dusch vilket underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt.

Det tre sovrummen har alla ett rikligt ljusinsläpp och fönster ut mot gården. Det största är ovanligt rymligt och har en extra lång skjutdörrsgarderob med linneskåp som rymmer en hel del. De två lite mindre sovrummen har varsin egen garderob för förvaring och kan med fördel inredas som trivsamma hemmakontor om det passar dig bättre.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Rummet får ett fint ljusinsläpp från de stora fönstren och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat.

Utanför breder den trevliga balkongen ut sig ut sig. Med sitt läge mot den mysiga gården blir den en given favoritplats under sommarhalvåret, perfekt för middagar och sköna stunder med familj och vänner.

Från köksdelen når du hemmets största badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval. Utanför badrummet hittar du ytterligare två smidiga garderober för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 6 500 000 kr
Månadsavgift 6 206 kr
Boarea 105 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1
Nummer 8-1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Räkna på kostnaden för ditt nya boende