Ett smakprov på hemmen i Kaprifolen

I ditt nya kvarter Kaprifolen kommer du att hitta allt från mysiga smarta tvåor till härliga sexor med generösa ytor och stora terrasser. Gemensamt för hemmen är att de har plats för din familj och dina vänner till vardag och helg! Här presenterar vi några utvalda hem i Kaprifolen. Välkommen in!

Tvåa med klädkammare och mysiga middagsytor

2 rok 47 kvm

Välkommen in! Här hittar du en trivsam tvåa med riktigt bra förvaring i en stor klädkammare och garderober. Hemmets trevliga vinkelkök har gott om matlagningsytor och öppnar upp sig mot ett härligt vardagsrum med balkong. Det här är ett rum som bjuder in till långa middagar, bruncher eller filmkvällar med vännerna. Sovrummet är trivsamt, ljust och rymmer en dubbelsäng.

Den lilla familjens drömtrea

3 rok 70 kvm

Kliv in i en välplanerad trea där din familj kan växa. Hemmets två sovrum ligger avskilt och den trevliga sociala delen rymmer middagar med vänner. Det helkaklade badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Börja dagen med en kopp kaffe på balkongen innan ni packar picknick för en dag i parken.

En härlig fyra för den sociala barnfamiljen

4 rok 93 kvm

Här hittar du ett hem som är perfekt för barnfamiljen som vill bo luftigt, smart och socialt. Barnen får egna rum med garderober och i det större sovrummet finns en skjutdörrsgarderob. Två badrum underlättar vardagarna och vid den stora matplatsen ryms släkt och vänner vid födelsedagsfirande och helgmiddagar. Välkommen till ett hem där familjen kommer att ha det bra!

Femman för hela familjen

5 rok 115,5 kvm

Kika närmare på en kvadratsmart femma där de 115 kvadraten utnyttjas perfekt så hela familjen får plats. Ett vinkelkök ger härliga matlagningsytor och tillsammans med vardagsrummet skapar det en stor trevlig yta att umgås på. Det finns fyra sovrum med gott om förvaring och två badrum. Två mysiga balkonger i olika väderstreck förlänger hemmet under soliga dagar och sköna sommarkvällar.

En familjesexa med extra allt

6 rok 144 kvn

Letar du och din familj efter ett hem med det där extra? Då har ni hittat hem! I den här trevliga sexan ger ett vinkelkök gott om matlaganingsytor och matplatsen välkomnar många till bordet, både till vardag och helg. Här får barnen egna välplanerade rum och två badrum underlättar morgnarna när många ska iväg samtidigt. Det bästa av allt är två terrasser i två olika väderstreck som förlänger dina sociala ytor och där du kan njuta av solen från morgon till kväll. Välkommen!

 

Observera att små ändringar i planlösningar kan förekomma.

Anmäl dig redan nu!

Ju tidigare du anmäler dig desto större chans har du att få välja just hem som passar dig bäst när det är dags för säljstart. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla intresse i våra projekt.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Sandra Enåsen Due-Pedersen, ring 010-449 71 87 eller maila Sandra.