Linnean, Järvastaden Solna, Stockholm

Ett nytt kvarter i populära Järvastaden

Är du intresserad av ett nytt hem i en trevlig småstad tio minuter från city? Då borde du flytta till Linnean i Järvastaden. Här lever du och din familj ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med vardagsservice, kommunikationer, förskolor, skolor, härliga parker och gröna löpstråk ett stenkast från din port. Här är gatorna lugna och barnvänliga och gårdarna fulla av liv.

Välkommen till vårt nya kvarter Linnean
Järvastaden har under de senaste tio åren vuxit till ett riktigt populärt område. Det finns många fördelar med att bo i en ny stadsdel som hunnit etablera sig väl. I samma takt som nya hem byggts upp har skolor, förskolor och service vuxit fram. Idag finner du det mesta du behöver i vardagen nära till hands när du flyttar in här. En kort promenad från kvarteret hittar du populära Mulle Meckparken, i Igelbäckens naturreservat väntar sköna löpturer och direkt utanför Linnean finns en kvarterspark för sköna dagar med avkoppling och lek.

I vårt nya kvarter Linnean hittar du allt från kvadrateffektiva ettor till familjevänliga femmor. Samtliga hem är Svanenmärkta, har luftiga sociala ytor, smart förvaring och trevliga balkonger och uteplatser. Och bäst av allt är att i ett nybyggt hem får du tid över att njuta av livet och allt vad Järvastaden har att erbjuda. 

Fakta om projektet

Pris 2 840 000 - 6 139 300 kr
Bostäder till salu 4 av 112
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 4 rum
Boarea 39,5 - 101,5 kvm
Månadsavgift 2 549 - 5 484 kr
Säljstart försäljning pågår
Inflyttning mars-juni 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Broschyrer och dokument

Bostadsväljaren


Hitta din nya bostad med Bostadsväljaren

Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på en virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden, scrolla för att zooma in eller ut  och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Övriga bostäder säljs i en senare etapp.

Informationsbroschyr om Linnean


Linneans broschyr

Välkommen till Linnean!

Vill du bo i ett barnvänligt kvarter med parker och gröna ytor precis runt hörnet? Vill du också ha nära storstadslivet med restaurangbesök,
kaffe i solen och shopping? Då är Linnean helt rätt för dig. Detta är ett kvarter som ger dig det bästa av två världar. Här hittar du ljusa lägenheter
där kök och vardagsrum oftast ligger i ett soligt sydvästläge och där balkongen blir en härlig förlängning av hemmet. 
Läs mer om Linnean i broschyren här.

Se filmen om kvarteret Linnean


Se filmen om vårt nya kvarter Linnean i Järvastaden. Skanska.se/linnean

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier