Lägenhet 5 rok, 111,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1001
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1001
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1001
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1001
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1001
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1001

På entrévåningen hittar du denna sociala och rymliga femma. Här njuter du av öppen planlösning, två badrum och en solig uteplats mot den mysiga innergården. Välkommen in!

Stig in i entrén till denna trevliga femma med plats för livet. Till vänster hittar du en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och ytterkläder samt ett inbyggt städskåp. Från entrén når du även två av hemmets fyra sovrum, båda med stora fönster för härligt ljusinsläpp. I det ena finns även en garderob för förvaring. Utanför ligger ett av de två helkaklade badrummen. Att båda är utrustade med dusch är en stor tillgång på morgonen när fler vill göra sig i ordning samtidigt.

Fortsätt in genom den andra passagen till hemmets två övriga sovrum. Det ena med garderob och det större med egen walk in-closet med linneskåp. I mitten av lägenheten ligger det större badrummet. Utöver dusch och wc är det utrustat med tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring.

Därefter kommer du till hemmets största rum, där köket och vardagsrummet smälter samman till en generös umgängesyta. Här finn plats för både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta. Öppna balkongdörren och släpp in naturen! Utanför breder den soliga uteplatsen ut sig och blir ett extra rum under sommarhalvåret. Perfekt för mysiga bruncher och middagar med familj och vänner.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 111,5 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 0
Nummer 1-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier