Lägenhet 1 rok, 39,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1002
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1002
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1002
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1002
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1002
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1002

Välplanerad etta på entrévåningen med 20 kvm uteplats

Välkommen in i denna välplanerade etta på entrévåningen med stor uteplats i soligt läge. Här finns allt man kan önska sig av en enrummare, med både sovalkov och gott om plats för både matlagning och hemmakvällar med vännerna.

Kliv in i entrén till denna trevliga etta. Till höger hittar du en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och ytterkläder samt ett städskåp. I entrén finns även ett linneskåp, en extra garderob och ingången till hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring. Fortsätt in till lägenhetens sociala yta där kök och vardagsrum smälter samman. Den smarta planeringen ger plats för både soffgrupp, tv och matgrupp och får härligt ljusinsläpp. Precis utanför breder den soliga uteplatsen mot innergården ut sig och blir ett extra rum för umgänge under sommarmånaderna. Från vardagsrumsdelen når du även sovalkoven. Vill du avgränsa den från resten av rummet kan du välja till en vägg som tillval.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 800 000 kr
Månadsavgift 2 549 kr
Boarea 39,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0
Nummer 1-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier