Lägenhet 4 rok, 95 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1202
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1202
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1202
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1202
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1202
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1202

Välkommen in i denna välplanerade fyra med gott om plats för livet. Här får du två badrum, walk-in-closet och balkong mot den lummiga innergården. Öppna balkongdörren och du får ett extra rum när vännerna kommer på besök.

Stig in i entrén till denna rymliga fyra med fönster i två väderstreck. Direkt till vänster hittar du en garderob med plats för skor och ytterkläder och bredvid den ett praktiskt städskåp. Från entrén når du även ett av de två helkaklade badrummen. Båda är utrustade med dusch för att fler ska kunna göra sig i ordning samtidigt. Bredvid badrummet ligger ett av de mindre sovrummen. Det har en egen garderob och ett stort fönster in mot den mysiga gården.

Fortsätt in mot hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta som rymmer både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta. Utanför breder balkongen ut sig och blir ett extra rum under sommarhalvåret. Perfekt för soliga frukostar och bruncher med de du tycker om.

Lite längre bort i lägenheten hittar du det större badrummet. Förutom dusch och wc är det utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns dessutom en praktisk arbetsbänk som gör det lätt att sortera tvätten, samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval. Därefter når du hemmets övriga två sovrum, båda med härligt ljusinsläpp. Det mindre har en egen garderob för förvaring. Det större sovrummet har en egen walk in-closet med linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 95 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2
Nummer 1-1202
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier