Lägenhet 4 rok, 95 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1204
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1204
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1204
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1204
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1204
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1204

I den här välplanerade genomgångsfyran finns plats för allt det bästa. Här njuter du en öppen planlösning, två badrum och en solig balkong mot den mysiga innergården. Välkommen in!

Stig in i entrén till denna rymliga fyra med fönster i två väderstreck. Till höger hittar du en garderob med plats för skor och ytterkläder samt ett städskåp. Till vänster når du ett av de två helkaklade badrummen. Båda är utrustade med dusch vilket är guld värt när fler vill göra sig i ordning samtidigt. Därefter kommer du till ett av de mindre sovrummen, med garderob och fönster ut mot den gröna innergården.

Fortsätt in mot hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta. Det rymmer både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta. Utanför fönstren breder den soliga balkongen ut sig och blir ett extra rum under sommarmånaderna. Perfekt för mysiga frukostar, bruncher och middagar med de du tycker om.

I lägenhetens andra del hittar du det större badrummet som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns dessutom en praktisk arbetsbänk som gör det lätt att sortera tvätten, samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval. Därefter når du hemmets övriga två sovrum, båda med härligt ljusinsläpp. Det mindre har en egen garderob för förvaring. Det större sovrummet har en egen walk in-closet med linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 95 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2
Nummer 1-1204
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier