Lägenhet 2 rok, 46,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1405
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1405
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1405
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1405
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1405
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1405

Välkommen in i denna ljusa och kvadratsmarta tvåa. De öppna sociala ytorna ger gott om plats för middagar med vänner och balkongen bjuder in naturen utanför. Dessutom blir vardagen alltid enklare med bra förvaring!

Stig in i entrén till denna trevliga tvåa. Till höger finns utrymme för skor och ytterkläder och till vänster når du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en ljus och öppen umgängesyta. Vinkelköket ger extra arbetsyta och i vardagsrumsdelen finns plats för både tv med soffgrupp och matplats för flera gäster. Härifrån når du den sköna balkongen som blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Det ljusa sovrummet har både linneskåp och en rymlig walk in-closet med städskåp för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 46,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4
Nummer 1-1405
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier