Lägenhet 2 rok, 41,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1502
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1502
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1502
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1502
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1502
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1502

Välkommen in i denna härliga takvåning med en imponerande takterrass på 20,5 kvadratmeter. Det soliga söderläget och utsikten mot den gröna innergården gör den till en självklar favoritplats när familjen och vännerna kommer förbi.

Stig in i entrén till denna ljusa och välplanerade tvåa. Härifrån når du en garderob med plats för skor och ytterkläder och hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta med plats för både tv med soffgrupp och matplats för flera gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta. De stora fönsterpartierna fyller rummet med ljus och precis utanför breder den soliga uteplatsen ut sig. På 20,5 kvadratmeter ryms allt från mysiga bruncher till middagar och festligheter under sommarhalvåret med utsikt mot den gröna innergården. Från köksdelen når du även det ljusa sovrummet med garderober, städskåp och linneskåp för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 41,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5
Nummer 1-1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier