Lägenhet 4 rok, 94 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1205
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1205
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1205
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1205
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1205
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1205

Upptäck denna välplanerade gavelfyra med två badrum och gott om plats för familj och vänner. De öppna umgängesytorna gör det lätt att umgås och den stora balkongen ger utomhuskänsla året om.

Stig in i entrén till denna rymliga och inbjudande fyra. Direkt till vänster hittar du rymliga garderober för avhängning samt ett städskåp. Från entrén når du också hemmets två helkaklade badrum. De är utrustade med varsin dusch vilket är en stor fördel under vardagsmorgnar när fler ska iväg samtidigt. Vill du hellre ha ett badkar i det större badrummet så kan du välja det som tillval. Det större badrummet har dessutom tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lätt att sortera tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en social umgängesyta. Det rymmer både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta. Alldeles utanför breder den generösa balkongen i nordost ut sig och bildar ett extra rum under sommarhalvåret. I lägenhetens andra del hittar du de tre sovrummen, samtliga med härligt ljusinsläpp och garderober för förvaring. Det större sovrummet har en rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp och stora fönster i två väderstreck.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 94 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2
Nummer 2-1205
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier