Lägenhet 4 rok, 98 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1404
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1404
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1404
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1404
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1404
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1404

I den här välplanerade genomgångsfyran finns plats för allt det bästa. Här njuter du av bra förvaring, stora fönsterpartier och en solig balkong mot innergården som bjuder in naturen under sommarhalvåret.

Stig in i entrén till denna rymliga fyra med fönster i två väderstreck. Direkt till höger hittar du en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och ytterkläder samt ett städskåp. Från entrén når du även ett av de två helkaklade badrummen. Båda är utrustade med dusch vilket är guld värt när fler vill göra sig i ordning samtidigt. Bredvid badrummet ligger en rymlig klädkammare och mitt emot finner du ett av de mindre sovrummen, med garderob och fönster ut mot den lummiga innergården.

Fortsätt in mot hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta. Det rymmer både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta. Utanför breder den soliga balkongen ut sig och blir ett extra rum under sommarmånaderna. Perfekt för mysiga frukostar, bruncher och middagar med de du tycker om.

Längre bort i lägenheten når du först det större badrummet. Förutom dusch och wc är det utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns dessutom en praktisk arbetsbänk som gör det lätt att sortera tvätten, samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval. Därefter når du hemmets övriga två sovrum, båda med härligt ljusinsläpp. Det mindre har en egen garderob för förvaring. Det större sovrummet har en egen walk in-closet med linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 98 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 4
Nummer 2-1404
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier