Lägenhet 2-1406

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1406
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1406
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1406
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1406
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1406
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1406

Välkommen in i denna ljusa tvåa med plats för livet. Här blir vardagslivet härligare med smart planering och bra förvaringsmöjligheter. Samtidigt är det den perfekta tvårummaren för helgmiddagar med vänner.

Öppna dörren och stig in i denna trivsamma tvåa. Till höger i entrén finns utrymme för skor och ytterkläder och till vänster når du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en ljus och luftig umgängesyta. I vardagsrumsdelen finns plats för både tv med soffgrupp och matplats för flera gäster. Samtidigt skapar vinkelköket extra arbetsyta. Utanför de stora fönsterpartierna ligger den mysiga balkongen som blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Från vardagsrumsdelen når du det ljusa sovrummet. Här har du gott om förvaringsutrymme för allt det där som du vill ha men inte vill se. Både i ett linneskåp och i en rymlig walk in-closet med städskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 46,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4
Nummer 2-1406
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier