Lägenhet 5 rok, 114,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1602
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1602
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1602
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1602
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1602
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1602

Välkommen upp till denna ljusa takvåning med generösa terrasser som löper längs huset. Här njuter du av inbjudande umgängesytor med plats för riktigt många gäster, ett storslaget ljusinsläpp från tre väderstreck och två badrum.

Stig in i denna takfemma som badar i ljus! Här hittar du en garderob med plats för skor och ytterkläder samt ett städskåp. Från entrén når du hemmets fyra sovrum. I det största finns en lång och rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp och utanför det stora fönsterpartiet ligger den härliga takterrassen. De tre mindre sovrummen har varsin garderob för förvaring. Ett av dem har dessutom tillgång till en egen takterrass i soligt söderläge med utsikt mot den mysiga innergården.

Via entrén når du även hemmets två helkaklade badrum. Att båda har dusch är en stor tillgång om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det större är dessutom utrustat med tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta som rymmer både tv med soffgrupp och matplats för riktigt många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta och utrymme för bardel. De stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljusinsläpp och utanför breder takterrassen ut sig. Totalt bjuder den på 47 kvadratmeters sällskapsyta där endast fantasin sätter gränserna. I ena änden hittar du dessutom ett smart förråd för till exempel dynor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 114,5 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 6
Nummer 2-1602
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier