Lägenhet 2 rok, 46 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1104
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1104
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1104
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1104
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1104
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1104

I denna inbjudande tvåa njuter du av en härlig balkong i soligt sydvästläge med utsikt över den mysiga innergården. De öppna sociala ytorna rymmer både vardag och fest. Dessutom har du riktigt bra förvaring.

Välkommen in i en tvåa med plats för allt det bästa i livet. Direkt till vänster i entrén hittar du en garderob med plats för skor och ytterkläder samt ett städskåp. Mitt emot ligger hemmets helkaklade badrum, utrustat med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

Längre in i hemmet når du den öppna sociala ytan där kök och vardagsrum smälter samman. I vinkelköket finns gott om arbetsyta och de stora fönstren in mot den mysiga innergården fyller rummet med ljus. Här finns plats för både soffa, tv och matplats som rymmer flera gäster. Öppna dörren till den soliga balkongen och du har ett extra rum under sommarhalvåret för sköna stunder med familj och vänner.

Från vardagsrumsdelen når du hemmets ljusa sovrum, också det med fönster in mot den gröna innergården. Här har du tillgång till riktigt bra förvaring genom en rymlig walk in-closet med linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 46 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1
Nummer 3-1104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier