Lägenhet 2 rok, 36,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1201
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1201
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1201
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1201
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1201
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1201

Välkommen in i denna välplanerade tvåa med mysig balkong och öppen planlösning. Här ryms både vardagslivet och de sköna helgmiddagarna med kompisarna.

Öppna dörren till denna inbjudande tvåa! Till vänster hittar du en garderob med plats för skor och ytterkläder. I entrén finns även ett linneskåp, ett städskåp och ingången till hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring. Efter entrén når du sovrummet som har två garderober och ett stort fönster för härligt ljusinsläpp.

Fortsätt in till lägenhetens sociala yta där kök och vardagsrum smälter samman. Den kvadratsmarta planeringen ger plats för både soffgrupp, tv och matgrupp. Dessutom ger vinkelköket extra arbetsyta. Öppna dörren och släpp in naturen! Precis utanför ligger den mysiga balkongen som blir en förlängning av rummet under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 36,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2
Nummer 3-1201
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier