Lägenhet 4 rok, 101,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1203
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1203
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1203
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1203
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1203
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1203

Upptäck denna trevliga genomgångsfyra med generösa umgängesytor, bra förvaring och två badrum med dusch. Här ryms både vardagsliv, soliga balkongbruncher om somrarna och kvällsbjudningar med många gäster.

Stig in i entrén till denna rymliga fyra med fönster i två väderstreck. Till vänster finns en garderob med plats för skor och ytterkläder. Från entrén når du även hemmets största sovrum med fönster in mot den mysiga gården och en lång skjutdörrsgarderob med linneskåp. Fortsätt in genom hemmets inre hall. Här hittar du de två mindre sovrummen med härligt ljusinsläpp, varav det ena med egen garderob.

 

Längre in i lägenheten ligger de två helkaklade badrummen. Båda är utrustade med dusch vilket är guld värt under vardagsmorgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det större har dessutom tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval. Bredvid badrummet hittar du en rymlig walk in-closet med städskåp.

 

Fortsätt in mot hemmets största rum, där köket och vardagsrummet smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta. Öppna balkongdörren och bjud in naturen! Balkongen blir ett extra rum under sommaren. Perfekt för soliga frukostar och bruncher med de du tycker om.

 

Inredning i din nya bostadsrätt

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Klicka på dokumentet nedan och se vilken inredning som är vald för just den här bostaden.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 6 139 300 kr
Månadsavgift 6 000 kr
Boarea 101,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2
Nummer 3-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier