Lägenhet 3 rok, 81 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1205
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1205
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1205
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1205
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1205
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1205

Upptäck denna rymliga och välplanerade trea med fönster i två väderstreck. De generösa umgängesytorna gör det lätt att umgås och balkongen mot den gröna innergården ger utomhuskänsla året om.

Stig in i entrén till denna trevliga genomgångstrea. Här hittar du en smidig garderob för skor och ytterkläder samt ett städskåp och därefter når du hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en social umgängesyta som rymmer både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta. Öppna balkongdörren och släpp in naturen! Precis utanför breder den soliga balkongen ut sig och bildar ett extra rum för umgänge under sommarhalvåret.

I hemmets andra del hittar du det helkaklade badrummet, utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval. Fortsätt genom den inre hallen tills du når de två sovrummen, båda med härligt ljusinsläpp. Det större sovrummet har en egen klädkammare med linneskåp och det mindre har en garderob för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 81 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2
Nummer 3-1205
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier