Lägenhet 3 rok, 73 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1302
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1302
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1302
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1302
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1302
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1302

Med stora fönster i två väderstreck badar den här trean i ljus. Här njuter du av livet med öppna sociala ytor och en generös balkong i sydostläge som blir ett extra rum under sommarhalvåret. Välkommen in!

Stig in i entrén till denna trevliga gaveltrea. Här hittar du en garderob för skor och ytterplagg samt städskåp. Till höger ligger hemmets helkaklade badrum, utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha badkar så kan du välja det som tillval.

Fortsätt in till hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta. Den öppna planlösningen gör det lätt att umgås, oavsett om man lagar mat eller tittar på tv. Vinkelköket ger extra arbetsyta och det finns gott om utrymme för middagar med många gäster. Precis utanför breder den stora balkongen ut sig. Den blir ett extra rum under sommarhalvåret och en favoritplats för soliga frukostar och sena middagar med vänner.

Från vardagsrumsdelen når du hemmets inre hall med två garderober. Den leder dig in i de två sovrummen, båda med härligt ljusinsläpp. Det större sovrummet har ljusinsläpp från två fönster och en lång skjutdörrsgarderob med linneskåp. Det mindre har även det plats för kläder i en garderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 73 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3
Nummer 3-1302
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier