Lägenhet 4 rok, 101,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1403
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1403
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1403
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1403
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1403
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1403

Upptäck denna trevliga genomgångsfyra med generösa umgängesytor, bra förvaring och två badrum med dusch. Här ryms både vardagsliv, soliga balkongbruncher om somrarna och kvällsbjudningar med många gäster.

Stig in i entrén till denna rymliga fyra med fönster i två väderstreck. Till vänster finns en garderob med plats för skor och ytterkläder. Från entrén når du även hemmets största sovrum med fönster in mot den mysiga gården och en lång skjutdörrsgarderob med linneskåp. Fortsätt in genom hemmets inre hall. Här hittar du de två mindre sovrummen med härligt ljusinsläpp, varav det ena med egen garderob.

Längre in i lägenheten ligger de två helkaklade badrummen. Båda är utrustade med dusch vilket är guld värt under vardagsmorgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det större har dessutom tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval. Bredvid badrummet hittar du en rymlig walk in-closet med städskåp.

Fortsätt in mot hemmets största rum, där köket och vardagsrummet smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta. Öppna balkongdörren och bjud in naturen! Balkongen blir ett extra rum under sommaren. Perfekt för soliga frukostar och bruncher med de du tycker om.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 101,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 4
Nummer 3-1403
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier