Lägenhet 5 rok, 122,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1502
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1502
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1502
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1502
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1502
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1502

Välkommen upp till denna generösa femma med plats för både vardag och fest. Här njuter du av en social planlösning med plats för riktigt många gäster, en härlig balkong, två badrum och fönster i tre väderstreck.

Stig in i entrén till denna inbjudande femma med gott om plats för livet. Här hittar du en smidig skjutdörrsgarderob med utrymme för skor och ytterkläder. Från entrén når du även de två helkaklade badrummen. Båda är utrustade med dusch vilket är en stor tillgång när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det större badrummet har dessutom tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar i det större badrummet så kan du välja det som tillval.

Sväng av till höger mot det största av hemmets fyra sovrum. Det har fönster in mot den gröna innergården och en stor walk in-closet i direkt anslutning. Ännu mer förvaring hittar du i garderoberna och städskåpet precis utanför.

På andra sidan av lägenheten når du hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta med plats för både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta. Precis utanför breder den soliga balkongen ut sig och blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Fortsätt in i lägenheten mot de tre återstående sovrummen, samtliga med härligt ljusinsläpp. Två av dem har dessutom plats för kläder i var sin garderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 122,5 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 5
Nummer 3-1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier