Lägenhet 5 rok, 120,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1602
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1602
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1602
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1602
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1602
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 3-1602

Välkommen upp till denna härliga takvåning med vidsträckta terrasser i två väderstreck. Här njuter du av livet med generösa umgängesytor och plats för riktigt många gäster samt ett fantastiskt ljusinsläpp.

Stig in i entrén till denna spektakulära takvåning. Här hittar du en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och ytterkläder och ett städskåp. Via den inre hallen når du hemmets fyra sovrum, samtliga med härligt ljusinsläpp och garderober för förvaring. I det största sovrummet finns både en lång och rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp. I anslutning finns ett mindre rum med fönster som du kan ha som en egen walk in-closet eller arbetsrum. Under sköna dagar kan du öppna balkongdörren och låta sovrummet få bli en del av terrassen utanför.

Från den inre hallen når du även de två helkaklade badrummen. Båda är utrustade med dusch vilket är en stor fördel om morgnarna när fler vill göra sig i ordning samtidigt. Det större har dessutom tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval.

Fortsätt in till hemmets största rum, där köket och vardagsrummet smälter samman till en generös umgängesyta. De stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljusinsläpp och i rummet ryms både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger det stora vinkelköket gott om arbetsyta och utrymme för bardel. Precis utanför breder de två takterrasserna ut sig. Under sommarhalvåret blir de en naturlig förlängning av hemmet. Tillsammans bjuder de på mer än 50 kvadratmeters sällskapsyta i bästa läge, där endast fantasin sätter gränserna. Den ena takterrassen har dessutom ett smart förråd med plats för till exempel dynor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 120,5 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 6
Nummer 3-1602
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier