Lägenhet 2 rok, 50 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1002
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1002
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1002
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1002
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1002
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1002

I den här tvåan njuter du av kvällssolen på en 25,5 kvadratmeter stor uteplats, med härlig utsikt mot den gröna innergården. Den blir en självklar favoritplats när familj och vänner kommer på besök och en naturlig förlängning av de sociala ytorna inomhus.

Välkommen in i entrén till denna välplanerade och sociala tvåa. Härifrån når du garderober med plats för skor och ytterkläder och hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring. Från entrén når du även det ljusa sovrummet med walk in-closet och linneskåp för förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta med plats för både tv med soffgrupp och matplats för flera gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta. Precis utanför breder den stora uteplatsen ut sig. Här finns gott om utrymme för mysiga bruncher, middagar och festligheter under sommarhalvåret med utsikt mot den gröna innergården.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 50 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0
Nummer 4-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier