Lägenhet 2 rok, 46,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1305
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1305
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1305
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1305
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1305
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1305

I den här ljusa tvåan njuter du av en härlig balkong med morgonsol. Fönstren fyller hemmet med ljus och den öppna planlösningen ger gott om plats när vännerna kommer på besök. Välkommen in!

Stig in i entrén till denna sociala tvåa. Till höger finns utrymme för skor och ytterkläder och till vänster når du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring.

 

Fortsätt in mot hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en härlig umgängesyta som badar i ljus från flera fönster. I vardagsrumsdelen finns plats för både tv med soffgrupp och matplats för flera gäster. Samtidigt skapar vinkelköket extra arbetsyta. Precis utanför ligger den härliga balkongen som blir ett extra rum under sommarmånaderna. Från vardagsrumsdelen når du det ljusa sovrummet. Här har du gott om förvaringsutrymme för allt det där som du vill ha men inte vill se. Både i ett linneskåp och i en rymlig walk in-closet med städskåp.

 

Inredning i din nya bostadsrätt

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Klicka på dokumentet nedan och se vilken inredning som är vald för just den här bostaden.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 840 000 kr
Månadsavgift 2 880 kr
Boarea 46,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3
Nummer 4-1305
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier