Lägenhet 3 rok, 71,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1403
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1403
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1403
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1403
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1403
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1403

I denna ljusa och rymliga trea njuter du av en härlig balkong med kvällssol och utsikt mot den gröna innergården. Samtidigt rymmer den sociala planlösningen både vardagsmys, helgmiddagar och festligheter med familj och vänner.

Välkommen in i entrén till denna trevliga trea. Till vänster hittar du en smidig skjutdörrsgarderob för skor och ytterkläder samt ett städskåp. Från entrén når du hemmets helkaklade badrum, utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval. Därefter kommer du till de två sovrummen, båda med härligt ljusinsläpp. Det större sovrummet har en rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp och det mindre har en garderob för extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta. Den öppna planlösningen gör det lätt att umgås, oavsett om man lagar mat eller tittar på tv. Vinkelköket ger bra arbetsytor och du har gott om utrymme för middagar med många gäster. Precis utanför breder den inbjudande balkongen ut sig. Med kvällssol och utsikt mot den mysiga innergården blir den en given favoritplats under sommarhalvåret.

Fortsätt genom den inre hallen till de två sovrummen,

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 71,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4
Nummer 4-1403
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier