Lägenhet 4 rok, 95 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1404
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1404
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1404
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1404
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1404
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1404

Upptäck denna inbjudande genomgångsfyra med öppen planlösning och två badrum. Här njuter du av härliga balkonger i två väderstreck och plats för stora middagar med familj och vänner. Välkommen in!

Kom in i entrén till denna sociala fyra. Häng av dig i garderoben direkt till höger, där du dessutom hittar ett smidigt städskåp. Mitt emot når du ett av hemmets två helkaklade badrum. Båda är utrustade med dusch vilket underlättar under vardagsmorgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det större badrummet i mitten av lägenheten har tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns praktisk arbetsbänk som gör det lätt att sortera tvätten, och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval.

Till höger efter entrén når du hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta som rymmer både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta. Utanför ligger hemmets ena balkong i soligt läge som blir en förlängning av rummet under sommarhalvåret.

I bostadens andra del hittar du de tre sovrummen. De två lite mindre har ett härligt ljusinsläpp och smidiga garderober för förvaring. Det större sovrummet har en egen walk in-closet med linneskåp. Härifrån når du också den andra balkongen med fin utsikt över den gröna innergården.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 95 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 4
Nummer 4-1404
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier