Lägenhet 2 rok, 46,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1405
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1405
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1405
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1405
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1405
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1405

I den här ljusa tvåan njuter du av en härlig balkong med morgonsol. Fönstren fyller hemmet med ljus och den öppna planlösningen ger gott om plats när vännerna kommer på besök. Välkommen in!

Stig in i entrén till denna sociala tvåa. Till höger finns utrymme för skor och ytterkläder och till vänster når du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en härlig umgängesyta som badar i ljus från flera fönster. I vardagsrumsdelen finns plats för både tv med soffgrupp och matplats för flera gäster. Samtidigt skapar vinkelköket extra arbetsyta. Precis utanför ligger den härliga balkongen som blir ett extra rum under sommarmånaderna. Från vardagsrumsdelen når du det ljusa sovrummet. Här har du gott om förvaringsutrymme för allt det där som du vill ha men inte vill se. Både i ett linneskåp och i en rymlig walk in-closet med städskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 46,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4
Nummer 4-1405
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier