Lägenhet 4 rok, 126 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1503
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1503
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1503
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1503
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1503
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1503

Välkommen upp till denna härliga takvåning med vidsträckta terrasser i två väderstreck. Här njuter du av livet med generösa umgängesytor och plats för riktigt många gäster, två badrum samt stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

Stig in i entrén till denna spektakulära fyra! Till höger hittar du en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och ytterkläder och ett städskåp. Därefter kommer du till hemmets största sovrum med härligt ljusinsläpp. Här har du tillgång till en lång och rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp och i anslutning ett mindre rum med fönster. Det kan du ha som walk in-closet eller arbetsrum. Under sköna dagar kan du dessutom öppna balkongdörren och låta sovrummet bli en del av den härliga takterrassen utanför.

Från den inre hallen når du även det största av hemmets två helkaklade badrum. Förutom dusch och wc är den utrustad med tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval.

Fortsätt in till hemmets största rum, där köket och vardagsrummet smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både tv med soffgrupp och matplats för riktigt många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta och utrymme för bardel. De stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljusinsläpp och utanför breder de två takterrasserna ut sig. Under sommarhalvåret blir de en naturlig förlängning av hemmet. Tillsammans bjuder de på mer än 50 kvadratmeters sällskapsyta i bästa läge, där endast fantasin sätter gränserna. Den ena takterrassen har dessutom ett förråd med plats för till exempel dynor.

Längre in i bostaden når du de två övriga sovrummen, båda med egna garderober för förvaring. I anslutning hittar du det mindre badrummet. Även det är utrustat med dusch vilket är en stor tillgång om morgnarna när fler vill göra sig i ordning samtidigt.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 126 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 5
Nummer 4-1503
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier