Ett nytt kvarter i populära Järvastaden

Är du intresserad av ett nytt hem i en trevlig småstad tio minuter från city? Då borde du flytta till Linnean i Järvastaden. Här lever du och din familj ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med vardagsservice, kommunikationer, förskolor, skolor, härliga parker och gröna löpstråk ett stenkast från din port. Här är gatorna lugna och barnvänliga och gårdarna fulla av liv.

Välkommen till vårt nya kvarter Linnean!
Järvastaden har under de senaste tio åren vuxit till ett riktigt populärt område. Det finns många fördelar med att bo i en ny stadsdel som hunnit etablera sig väl. I samma takt som nya hem byggts upp har skolor, förskolor och service vuxit fram. Idag finner du det mesta du behöver i vardagen nära till hands när du flyttar in här. En kort promenad från kvarteret hittar du populära Mulle Meckparken, i Igelbäckens naturreservat väntar sköna löpturer och direkt utanför Linnean finns en kvarterspark för sköna dagar med avkoppling och lek.

I vårt nya kvarter Linnean hittar du allt från kvadrateffektiva ettor till familjevänliga femmor. Samtliga hem är Svanenmärkta, har luftiga sociala ytor, smart förvaring och trevliga balkonger och uteplatser. Och bäst av allt är att i ett nybyggt hem får du tid över att njuta av livet och allt vad Järvastaden har att erbjuda.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 2 - 3 rum
Boarea: 46 - 81 kvm
Pris: 2 790 000 - 4 595 000 kr
Månadskostnad: 2 857 - 4 513 kr
Säljstart: försäljning pågår
Inflyttning: våren 2023

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442 Contact

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

En trygg affär

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

Bostadsväljaren


Hitta din nya bostad med Bostadsväljaren

Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på en virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden, scrolla för att zooma in eller ut  och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Övriga bostäder säljs i en senare etapp.

Se filmen om kvarteret Verkstan


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

På ett centralt läge i Järvastaden växer kvarteret Linnean fram

Linnean har generösa balkonger på de flesta lägenheterna och översta våningen är indragen och gör plats till takterrasser.

Stor och lummig gård planerad för att maximera solchanser.

En 2 rok i Linnean med öppenplanlösning

Ett exempel på en ljust 3 rok med modern planlösning

En välplanerad 4 rok med mycket fönster och fin balkong.

Stort kök och vardagsrum med balkonger åt två håll, här ser du en 5 rok.

Järvastaden- en stadsdel fylld av liv och rörelse

Skolor och förskolor

I Järvastaden har du promenadavstånd till barnomsorg och skolor. I området finns idag ett antal förskolor med olika inriktning. På gångavstånd finns Raoul Wallenbergskolan med  årskurs F-6 ligger ca 200m från Linnea, Ringens skola (fd Bagartorpsskolan, ca 650m bort) med årskurs F-9 och  Järvens förskola ligger ca 300 m bort . Skolan Vittra i Brotorp, åk F-9 ligger på Boplatsvägen 1. Det står även förskolor på tur som vill etablera sig i detta attraktiva och barnrika område.  För mer information, gå in på Järvastadens eller Solna stads hemsidor, se länkar längre ned på sidan.

Service och kommunikationer

Det finns en ICA Nära, några restauranger och annan service i Järvastaden. Alldeles intill ligger Arenastaden med hotell, kontor, Friends Arena och Mall och Scandinavia för shopping & nöje i världsklass. På bekvämt avstånd ligger  Kista Galleria & Bromma Blocks med ett stort antal butiker, restauranger och biografer. Även Solna Centrum ligger på bekvämt cykelavstånd. 

Två busslinjer går idag genom Järvastaden. Närmaste busshållsplatsen ligger vid skola på ca 200m avstånd. Närmaste tunnelbanestation finns i Hallonbergen och Ulriksdals pendeltågstation ligger på 5 minuters promenadavstånd från kvarteret.

Ur bilsynpunkt har Järvastaden ett fantastiskt bra läge. Gamla E18 ligger alldeles intill och via E4 tar du dig snabbt in till Stockholm city eller Arlanda.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Linnean i Järvastaden

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442 Contact

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: