Välkommen på säljpremiär onsdagen den 21 oktober

Äntligen är det dags för säljpremiär i kvarteret Linnean. Det är nu du får chansen att uppleva alla hemmen här online. Mellan kl 14-16 den 21 oktober kan du chatta med säljare, bekanta dig med kvarteret och hitta ditt drömhem. Vi ses!

Den 21 oktober kl 14.00-16.00 sitter våra säljare med massor av kunskap om ditt nya kvarter redo att svara på alla dina frågor i telefon eller i vår chatt. Numret du kan ringa till under säljstarten kommuniceras till dig som har anmält intresse för Linnean. Du kan redan nu ta en rundtur i husen med hjälp av bostadsväljaren, upptäcka hur solen rör sig över gården och balkongerna från vacker morgon till kvällens rosa himmel, och hitta just det hem som uppfyller dina drömmar. Resan mot ditt nya hem börjar kl 14.00 den 21 oktober! Och vi är med dig hela vägen. 

Se filmen om kvarteret Linnean


Upptäck inredningsmöjligheterna i ditt nya hem


Skapa din stil med en mängd tillval

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? När du köper nybyggt från oss har du möjligheten att påverka inredningen i ditt hem så att du får din personliga stil direkt när du flyttar in. Vi har ett stilrent originalsortiment och massor av tillval, både kostnadsfria och de som utgör en extra kostnad, till hemmets alla rum. Här kan du upptäcka och testa dig fram bland kulörer, träslag, luckor och detaljer för att hitta just din dröminredning. Och för att ta reda på vad det kostar. Lycka till!

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442 Kontakta Sandra
Dela sidan: