Ett smakprov på hemmen i Linnean

I ditt nya kvarter Linnean kommer du att hitta allt från mysiga smarta ettor till läckra femmor med generösa ytor och stora terrasser. Gemensamt för hemmen är att de har plats för din familj och dina vänner till vardag och helg! Notera att planlösningarna kan förändras något fram till säljstart. Välkommen in!

Kvadratsmart etta med plats för vännerna

Kika närmare på en kvadratsmart etta där de 37 kvadraten utnyttjas perfekt. Ett vinkelkök ger härliga matlagningsytor och vardagsrummet och matplatsen blir en trevlig samlingsplats för dina vänner. Sängen placeras avskilt och badrummet har en kombimaskin för att spara golvplats. Den mysiga balkongen förlänger hemmet under Järvastadens soliga dagar och sköna sommarkvällar.

Tvåa med klädkammare och mysiga middagsytor

Välkommen in! Här hittar du en trivsam tvåa med riktigt bra förvaring i en stor klädkammare och garderober. Hemmets trevliga vinkelkök har gott om matlagningsytor och öppnar upp sig mot ett härligt vardagsrum med balkong. Det här är ett rum som bjuder in till långa middagar, bruncher eller filmkvällar med vännerna. Sovrummet är trivsamt, ljust och rymmer en dubbelsäng.

Den lilla familjens drömtrea

Kliv in i en välplanerad trea där din familj kan växa. Hemmets två sovrum ligger avskilt och den trevliga sociala delen rymmer middagar med nya grannar och barnens kompisar. En stor klädkammare samt ett par garderober gör plats för familjens kläder och skor. Det helkaklade badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Börja dagen med en kopp kaffe på balkongen innan ni packar picknick för en dag i parken.

En härlig fyra för den sociala barnfamiljen

Här hittar du ett hem som är perfekt för barnfamiljen som vill bo luftigt, smart och socialt. Barnen får egna rum med garderober och intill det större sovrummet finns en stor klädkammare. Två badrum underlättar vardagarna och vid den stora matplatsen ryms släkt och vänner vid födelsedagsfirande och helgmiddagar. Välkommen till ett hem där familjen kommer att ha det bra!

En familjefemma med extra allt

Letar du och din familj efter ett hem med det där extra? Då har ni hittat hem! I den här trevliga femman ger ett vinkelkök gott om matlaganingsytor och matplatsen välkomnar många till bordet, både till vardag och helg. Här får barnen egna välplanerade rum och två badrum underlättar morgnarna när många ska iväg samtidigt. Det bästa av allt är två terrasser i två olika väderstreck som förlänger dina sociala ytor och där du kan njuta av solen från morgon till kväll. Välkommen!

Anmäl dig redan nu!

Ju tidigare du anmäler dig desto större chans har du att få välja just hem som passar dig bäst när det är dags för säljstart. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla intresse i våra projekt.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Sandra Enåsen Due-Pedersen, ring 010-449 71 87  eller via maila Sandra. 

Dela sidan: