Nytt läge vid Bällstaån

På västra sidan av Bällstaviken längs med Karlsbodavägen planerar vi för ett helt nytt kvarter med lägenheter. Du som flyttar hit får ett fint balkongläge med å-utsikt.

Antal rum: 2 - 4 rum
Boarea: 40-105 kvm
Säljstart: Planerad våren 2019
Inflyttning: Planerad inflyttning från hösten 2021

Välkommen till Åstranden 5!
Ulvsunda industriområde är en viktig pusselbit i en större stadsomvandling runt Bällstaviken. I Mariehäll och Ulvsunda pågår en gradvis omvandling från industriområde till en blandad stad med bostäder och verksamheter. I denna detaljplan planeras cirka 400 bostäder, lokaler och förskola. Planområdet ligger i stadsdelen Mariehälls södra del, angränsande till den norra delen av Ulvsunda industriområde, mellan Bällstaviken och Karlsbodavägen. Området utvecklas med nya bostäder i ett bra kommunikationsläge i en attraktiv och strandnära bostadsmiljö vid Bällstaviken.

Kommunikationerna i området är mer än goda, med bara tre minuters gångavstånd till tvärbanan mot Alvik. Flertalet bussar trafikerar också området. För vardagens inköp blir det också extra smidigt att både Sundbybergs centrum och Bromma Blocks bara ligger 10 minuters promenad bort. 

Park och gångstråk
Planen från Stockholms Stad möjliggör en sammanhängande, allmänt tillgänglig strandpark med gångstråk längs Bällstaviken. Strandparken kommer att fylla en viktig funktion för hela Mariehäll och Ulvsunda industriområde vad gäller grönska, rörelsestråk, vistelse och vattenkontakt. En 2,5 meter bred gångväg planeras med bryggor längs norra strandkanten för att skapa en större vistelseyta och en närhet till vattnet. I den norra delen ges strandparken en mer grön karaktär medan den i södra delen öppnas upp mot Bällstaviken.

Svanenmärkt för dig och miljön!svanenmarkt-logo
I kvarteret Åstranden 5 kommer husen att bli Svanenmärkta, vilket gör att du som bor här räddar världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till genom att energiförbrukningen är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl dig redan nu!
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för våra nya hem vid Karlsbodavägen, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Dokument


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Avstånd till platser

  En tidig skiss på vyn över kvarteret från Bällstaån (revideringar kan ske)

  En tidig skiss på vyn från strandpromenaden nedanför kvarteret (revideringar kan ske)

  En tidig skiss på vyn över kvarteret från Karlsbodavägen (revideringar kan ske)

  I den här tidiga skissen kan du se att tvärbanan endast är en kort promenad bort (revideringar kan ske)

  Nutid

  Ulvsunda industriområde är en viktig pusselbit i den stora omvandlingen runt Bällstaån. På bilden ser du att det idag finns kontor på platsen där Åstranden 5 ska växa fram. Kontorsbyggnaderna är på väg att rivas för att ge plats åt ditt kvarter, och även industribyggnaderna i söder kommer att rivas för att ge plats åt bostäder. I norr angränsar tomten mot ett befintligt kvarter med bostadsrätter uppförda under 2000-talet.

  Framtid

  Så här kommer området vid Bällstaån att se ut när Åstranden 5 är uppbyggt och du flyttat in. Då utnyttjas det attraktiva strandnära läget bättre, så att du som bor här kan vakna med utsikt över vatten varje dag och människor i området kan ta sina helgpromenader längs med ån.

  När du flyttar in i ditt nya kvarter har du närhet till det mesta du behöver i din vardag

  Bromma Blocks ligger bara några kvarter bort. En promenad tar dig dit på ca 10 minuter

  Tvärbanan väntar på dig utanför porten

  Bällstaån breder ut sig bara ett stenkast från hemmet

  Att bo här ger dig många chanser till trevliga promenader

  Njut av solen en härlig sommardag

  Lätt att ta sig både till fots och med cykel

  Praktiskt att kunna ha båten så nära hemmet

  När du behöver andra färdmedel än tvärbanan har du både pendeltåg och tunnelbana bara 10 minuters promenad bort

  En rask promenad tar dig till Sundbybergs centrum där du hittar allt inom mode, restaurang- och caféliv och all annan service du kan tänkas behöva

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Åstranden 5

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Warfvinges väg 25
   112 74 Stockholm
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: