Åstranden 5 Bromma, Stockholm

Bostadsrätter med nytt läge vid Bällstaån

Åstranden 5 växer fram på ett underbart läge längs med den kommande strandpromenaden och med tvärbanan ett stenkast från porten.

Välkommen till Åstranden 5!
Ulvsunda industriområde är en viktig pusselbit i en större stadsomvandling runt Bällstaviken. I Mariehäll och Ulvsunda pågår en gradvis omvandling från industriområde till en blandad stad med bostäder och verksamheter. I denna detaljplan planeras cirka 400 bostäder, lokaler och förskola. Planområdet ligger i stadsdelen Mariehälls södra del, angränsande till den norra delen av Ulvsunda industriområde, mellan Bällstaviken och Karlsbodavägen. Området utvecklas med nya bostäder i ett bra kommunikationsläge i en attraktiv och strandnära bostadsmiljö vid Bällstaviken.

Kommunikationerna i området är mer än goda, med bara tre minuters gångavstånd till tvärbanan så tar du dig vidare till Alvik på sju minuter och Sundbybergs centrum på tre minuter. Flertalet bussar trafikerar också området. För vardagens inköp blir det också extra smidigt att Bromma Blocks bara ligger 10 minuters promenad bort. 

Park och gångstråk
Planen från Stockholms Stad möjliggör en sammanhängande, allmänt tillgänglig strandpark med gångstråk längs Bällstaviken. Strandparken kommer att fylla en viktig funktion för hela Mariehäll och Ulvsunda industriområde vad gäller grönska, rörelsestråk, vistelse och vattenkontakt. En 2,5 meter bred gångväg planeras med bryggor längs norra strandkanten för att skapa en större vistelseyta och en närhet till vattnet. I den norra delen ges strandparken en mer grön karaktär medan den i södra delen öppnas upp mot Bällstaviken.

Fakta om projektet

Pris 3 550 000 - 5 095 000 kr
Bostäder till salu 6 av 67
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 2 - 3 rum
Boarea 55 - 66 kvm
Månadsavgift 3 171 - 3 910 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Inflyttning från sensommaren 2023

Ansvarig kontaktperson

Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Broschyrer och dokument

Hitta din nya bostad med hjälp av bostadsväljaren


Se filmen om kvarteret


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier