Lägenhet 2 rok, 47,5 kvm

P_1-1102_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
1 / 2 - Planlösning från Åstranden 5, Stockholm, 1-1102
PO_1-1102_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
2 / 2 - Situationsplan från Åstranden 5, Stockholm, 1-1102
P_1-1102_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
PO_1-1102_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg

I den här ljusa och välplanerade tvåan njuter du av en uteplats på nära 25 kvadratmeter i perfekt söderläge. Med sitt härliga ljusinsläpp och öppna sociala ytor är den som gjord för umgänge med familj och vänner. Dessutom har du tillgång till bra förvaring.

Kom in i den inbjudande entrén med plats för avhängning. Här hittar du även en smidig skjutdörrsgarderob för skor och kläder samt ett städskåp. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och ett väggskåp för extra förvaring. Från entrén når du även sovrummet som är ljust och luftigt och har en egen skjutdörrsgarderob.

Fortsätt in mot hemmets största rum där köket och vardagsrummet smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet badar i ljus från stora fönster i två väderstreck. Samtidigt ger den smarta planeringen och vinkelköket gott om plats för både matlagning och umgänge.

Utanför breder den generösa uteplatsen ut sig och blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Med sina nära 25 kvadratmeter i soligt söderläge blir den en given favoritplats för somriga bruncher och middagar när vännerna kommer förbi.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment är noga utvalt för att hålla över tid och för att passa dig. Bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet för dig att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet har helkaklade väggar och kontrasterande klinker på golvet och utrustas med kommod i vitt och duschväggar från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns en mängd kostnadsfria val samt tillval som utgör en extra kostnad. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 47,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 9
Nummer 1-1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30
Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier