Lägenhet 2 rok, 48 kvm

P_1-1103_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
1 / 2 - Planlösning från Åstranden 5, Stockholm, 1-1103
PO_1-1103_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
2 / 2 - Situationsplan från Åstranden 5, Stockholm, 1-1103
P_1-1103_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
PO_1-1103_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg

Välkommen in i denna ljusa och välplanerade tvåa. Här njuter du av ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, en öppen social planlösning och balkong med plats för middagar under sommarhalvåret.

Kom in i den inbjudande entrén med plats för avhängning. Här hittar du även garderober för förvaring av skor och kläder samt ett städskåp. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och ett väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där köket och vardagsrummet smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet badar i ljus från fönster i två väderstreck och rymmer både soffgrupp och matplats för många gäster.

Utanför breder den härliga balkongen ut sig och blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Perfekt för somriga bruncher och middagar när vännerna kommer förbi. Från vardagsrumsdelen når du det trivsamma sovrummet med fint ljusinsläpp och förvaring i både linneskåp och klädkammare.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment är noga utvalt för att hålla över tid och för att passa dig. Bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet för dig att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet har helkaklade väggar och kontrasterande klinker på golvet och utrustas med kommod i vitt och duschväggar från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns en mängd kostnadsfria val samt tillval som utgör en extra kostnad. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 48 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 9
Nummer 1-1103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30
Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier