Lägenhet 4 rok, 95,5 kvm

P_1-1104_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
1 / 2 - Planlösning från Åstranden 5, Stockholm, 1-1104
PO_1-1103_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
2 / 2 - Situationsplan från Åstranden 5, Stockholm, 1-1104
P_1-1104_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
PO_1-1103_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg

I den här inbjudande fyran finns gott om plats för både vardagsliv och helgmiddagar med familj och vänner. Den 26 kvadratmeter stora terrassen blir en given favoritplats under sommarhalvåret. Inuti njuter du av ett fantastiskt ljusinsläpp, två badrum och bra förvaring. Välkommen in!

Kom in i den trevliga entrén med plats för avhängning och en smidig skjutdörrsgarderob. Härifrån når du två av hemmets tre sovrum. Det mindre har en garderob för förvaring. Det större sovrummet har ett härligt ljusinsläpp och en skjutdörrsgarderob som rymmer en hel del skor och kläder.

Hemmets två helkaklade badrum underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig iordning samtidigt. Båda är utrustade med dusch och wc men det större har även tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar i det större badrummet, går det att välja som tillval. Intill det mindre badrummet finns en klädkammare med ett praktiskt städskåp.

Köket och vardagsrummet smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet badar i ljus från de stora fönstren i tre väderstreck. Här ryms både en tilltagen soffgrupp och matplats för flera gäster. Dessutom ger vinkelköket extra arbetsyta. Vid vardagsrumsdelen hittar du det tredje sovrummet som även det har en egen garderob för förvaring.

Utanför breder den generösa terrassen ut sig. Med sina 26 kvadratmeter blir den en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret med gott om plats för mysiga bruncher och middagar med familj och vänner.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment är noga utvalt för att hålla över tid och för att passa dig. Bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet för dig att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet har helkaklade väggar och kontrasterande klinker på golvet och utrustas med kommod i vitt och duschväggar från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns en mängd kostnadsfria val samt tillval som utgör en extra kostnad. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 95,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 9
Nummer 1-1104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30
Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier